Поддръжка на уеб сайт

поддръжка на уеб сайт

Поддръжка на уеб сайт представлява процес на редовно подновяване на съдържанието, надграждане на функционалността, както и актуализиране на използвания софтуер.

Това трябва да се прави редовно и последователно, за да се поддържа уеб сайта в добро техническо състояние, което е изключително важно за бизнеса, това насърчава непрекъснатия растеж на трафика и укрепване на позиционирането в Google и другите търсещи машини.

Един добре поддържан уебсайт е важно за големите така и за малките компании, които искат да спечелят нови, както и да задържат съществуващите клиенти. За стартиращите компании това е най-добрия начин, да намалят отговорностите, както и да планират разходите си. 

Поддръжката на уебсайт не трябва да се подценява. Един не поддържан сайт може да се превърне в проблем който да навреди на бизнеса. Една от честите причини да се подцени поддръжката на сайта е, че тя не винаги представлява непосредствен проблем.

Въпреки това, точно както здравето на човека състоянието на един уеб сайт може да се влоши поради редица фактори, ако остане прекалено дълго без редовна поддръжка.

сео оптимизация на сайт Пловдив от Кристиян Панграц

ПРЕДИМСТВА

Приоритетно обслужване

Приоритетно обслужване и време за реакция до 24 часа

надграждане и обновяване на сайта

Подновяване и надграждане на функционалността на сайта. Обновяване на използваните програмни версии и спиране от употреба на остарелите такива.

резервно копие на сайта

Актуално резервно копие на целия сайт и базата данни ежеседмично.

Защита от злонамерени атаки

Сайтът, ще бъде проверяван за злонамерени атаки, както и за такива който повлияват на позиционирането на сайта.

Мониторинг на сайта

Сайтът ще бъде наблюдаван за технически проблеми, позициониране и актуализации

Заплащане за домейн и хостинг

Ежегодно заплащане на домейн и хостинг, за да се запази и поддържа Вашият сайт онлайн

изработка на онлайн магазин

от Lab Forty

изработка на Онлайн реклама

от Lab Forty

ЗАПИТВАНЕ