оптимизация за търсещи машини (SEO)

Привличайте повече клиенти.

Оптимизацията за търсещи машини или SЕО е стратегия за подобряване на класирането на сайта Ви в резултатите от търсенето.

Днес, SЕО е съществена част от всяка ефективна маркетингова стратегия. Но за да илюстрираме неговата важност, нека прегледаме няколко от причините, поради които трябва да оптимизирате сайта си.

сео оптимизация на сайт Пловдив от Кристиян Панграц

позициониране

Подобряване на класирането на сайта Ви в резултатите от търсенето.

възвръщаемост

По-добра възвръщаемост на инвестицията в дъгосрочен план в сравнение с рекламите. 

Увеличение на трафика

Чрез подобряване на класирането на сайта, ще увеличите и продажбите.

Доверие в бранда

Увеличете доверието на клиентите в компанията Ви.

SEO

Технически фактори

Първите стъпки които  се предприемат при оптимизация за търсещи машини е да бъдат проверени техническите фактори като обхождане, индексиране, сървър, адрес и геотаргетинг.

OnSite фактори

Като втора стъпка е добра практика при оптимизация за търсещи машини да се проверят тагове, структура на сайта и имплементацията на ключовите думи. Намалява размера на HTML, JavaScript и CSS файловете чрез минимизация. Проверка на KWD (честота на ключови думи). Проверка на вътрешни линкове и мобилна версия.

OffPage фактори

Анализ на социални показатели, линкове (DOFOLLOW / NOFOLLOW ), споменавания и др.

Quality фактори и SERP Анализ

Анализ на скорост и SERP резултати. Страници с резултати от търсенето (SERP) са страниците, показвани от търсачките в отговор на заявка. Основният компонент на SERP е изброяването на резултатите, които са върнати от търсачката в отговор на заявка за ключова дума. 

Незабавни

сео оптимизация на сайт Пловдив от Кристиян Панграц

Ние ще оптимизираme Вашия уеб сайт

Като част от процеса на оптимизация за търсещи машини ние можем да Ви гарантираме незабавни резултати.

Кеширане на страниците

Кеширането дава изключително бързо време за зареждане, което е от съществено значение за подобряване на (SEO) оптимизацията за търсещи машини.

Предварително зареждане на кеша

Тъй като софтуера симулира посещение с цел  да презареди кеша, индексирането на уебсайта ви от търсачките се подобрява незабавно.

Компресиране на статични файлове

WP Rocket намалява размера на HTML, JavaScript и CSS файловете чрез минимизация. По-малки файлове означават по-бързо зареждане!

Изображения по заявка

Изображенията се зареждат само когато посетителят превърта надолу по страницата, като това подобрява времето за зареждане на страницата. YouTube, Facebook, Yahoo и други големи сайтове използват тази техника.

изработка на онлайн магазин

от Lab Forty

изработка на Онлайн реклама

от Lab Forty

ЗАПИТВАНЕ