Онлайн реклама в рекламната мрежа на Google и Facebook

Привличайте повече клиенти.

Хората намират и разбират за бизнеса Ви посредством онлайн реклама в Google точно когато търсят това, което предлагате.

Чрез онлайн реклама може да увеличите новите посетители в уеб сайта си, както и продажбите. 

Контрол върху разходите

Ние предлагаме изработка на онлайн реклама с плащане на кликване (или PPC) в рекламните мрежи на Google. При този вид реклама Вие плащате само на клик, а не на показване (импресия).

Рекламирайте локално и глобално.

Чрез онлайн реклама се достига до определени държави, региони или градове спрямо определената целева група за Вашия бизнес.

Изработка на уеб сайт от Кристиян Панграц лого
онлайн реклама

Какви реклами изработваме

Онлайн реклама съсредоточена около рекламните мрежи на Google:

Помогнете на бизнеса си да се разрасне чрез рекламните мрежи на Google.

Google предлага три основни типа реклами:

  • Кампании в мрежата за търсене
  • Кампании в дисплейната мрежа
  • Видеокампании 

Кампании в мрежата за търсене.

Тези реклами обикновено са текстови и се показват на страниците с резултати от Google, когато някой потърси продукт или услуга,  подобни на предлаганите от Вас.

Kампании в дисплейната мрежа

Дисплейната мрежа на Google е мощна система за онлайн реклама, която достига до повече от 2 милиона уеб сайтa. Рекламите Ви могат да достигнат до аудитории по целия свят.

Тези реклами обикновено са графични и се показват в уеб сайтове или приложения, които клиентите Ви посещават

Видеокампании

Тези реклами обикновено са видеоклипове с продължителност 6 или 15 секунди, и се показват преди или по време на съдържание в YouTubе.

С оглед на това, че темата е изключително обширна не се колебайте да се свържете с нас за да намерим най подходящото за вас решение.

Kампании съсредоточени около рекламната мрежи на Facebook:

През последните години Интернет пространството стана много по-конкурентоспособно за марки и фирми от всякакъв мащаб.

Поради тази причина, търговците трябваше да се обърнат към платени опции, за да достигнат целевата си група. Facebook рекламата от тип заплащане-на-клик (PPC), по-популярно като Facebook рекламата в момента е една от най-добрите платформи за бизнеса, които търси да достигне по голяма аудитория.

Тъй като такава онлайн реклама може да бъде голяма инвестиция, много хора искат да са сигурни, че не инвестират напразно в този вид реклама.

Нормално е да си зададете въпроса, дали си струва вашия бизнес да инвестира в PPC във Facebook. Затова нека да започнем от началото.

Какво е PPC на Facebook?

“Pay-Per-Click” или PPC е форма на интернет реклама, при която компания плаща на дадена рекламна мрежа само когато се кликне върху рекламата.

PPC онлайн рекламата бързо набра популярност в индустрията за дигитален маркетинг, тъй като дава възможност на хората да създават целево насочени реклами и да генерират анализи, за да помогнат на маркетолозите да разберат как аудиториите се ангажират със съдържанието.

Въз основа на избраната от Вас аудитория или ключова дума плащате сума X за всяко кликване върху рекламата Ви. Цената на кликване или ЦнК (CPC) се определя от това колко хора можете да достигнете и колко конкурентна е тази аудитория,. Facebook рекламата е очевидно насочена единствено към потребителите им.

Тези реклами могат да бъдат стандартни реклами с снимка, видеореклами или реклама тип въртележка (рекламиране на много различни връзки в рамките на една и съща реклама).

С оглед на това, че темата е изключително обширна не се колебайте да се свържете с нас за да намерим най подходящото за вас решение.

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ​ ВЪПРОСИ

Когато използвате търсачката на Google тя има за цел да предостави на потребителите си най-подходящите възможни резултати. Ако фирмите имаха възможността да платят за по-високи класации в резултатите от търсенето, то потребителите няма да получават най-подходящата информацията, която търсят. Казано на кратко, платените реклами не помагат на сайта Ви за по добра позиция в резултатите от търсачките

Google Ads идва с набор от инструменти, които можете да използвате за да оптимизирате сайта си. Например инструментът за ключови думи може да ви помогне да създадете списък с термини, свързани с бизнеса ви, които генерират много търсения, които след това да интегрирате в съдържанието на сайта си.

Имайте впредвид, че както Google рекламите, така и SEO могат да помогнат по различни начини. В днешно време много хора търсят отговори на техните въпроси първо онлайн. Както SEO така и Google рекламите могат да ви помогнат да достигнете целевата Ви група в правилният момент. СЕО и „упората“ на успешния онлайн маркетинг, с оглед на това, че дава на вашия бизнес най-добрия шанс да бъде намерен, за съжаление това е процес които изисква време, постоянство и търпение. От друга страна рекламите от Google ви позволяват да достигнете до клиентите почти веднага, без значение колко голям е бизнеса ви.

Така че комбинацията от SEO и Google реклами Ви дават най-добрия шанс за привличане на трафик към сайта Ви в краткосрочен план, както и подобряване на онлайн присъствието на бизнеса ви в дългосрочен план.

Google Ads са рекламното решение на Google за заплащане на кликване (PPC), което позволява на фирми и собственици на уеб сайтове, да оферират за възможността да показват реклами до търсения в Google. При този вид реклама плащате само когато някой кликне върху рекламата за да посети сайта Ви, а не на брой показвания. Това ви дава възможност да имате пълен контрол върху разходите си.

Google Ads ви дава възможност да популяризирате бизнеса си и извън Google Търсене, като показвате реклами също и на подходящи уеб сайтове в дисплейната мрежа на Google (GDN). GDN се състои от хиляди сайтове който ви дават възможност да се свържете с още повече потенциални клиенти.

изработка на онлайн магазин

от Lab Forty

изработка на уеб сайт

от Lab Forty

ЗАПИТВАНЕ