Изработка на мобилно приложение

Lab Forty предлага изработка на мобилнo приложениe за Android и iOS.

„Оптимизиран за мобилни устройства“, не ви е достатъченo? Тогава е време да преминете към ултимативната мобилност: към вашето собствено мобилно приложение.

Нашият екип ще разработи приложение, което перфектно ще се впише с вашия онлайн магазин или фирмен уеб сайт, като ще улесни пазаруването или запитванията от мобилни устройства.

В наши дни повечето фирми се нуждаят или вече имат страници оптимизирани за мобилни устройства. Докато мобилните приложения като цяло се представят по-ефективно, важно е да се избере подходящият вид мобилно приложение отговарящо най-добре на нуждите на бизнеса ви. Не всеки бизнес има нужда от нейтив мобилно приложение. Фирмите могат да използват и своите уеб платформи, за да предоставят възможно най-много ползи за мобилни устройства, чрез внедряването на прогресивно уеб приложение (PWA).
Нейтив приложение

Като алтернатива на мобилната версия на уебсайта, която кара оформлението на страницата да се адаптира към размера на екрана, съществува и възможността да се създаде така нареченото нейтив мобилно приложение.

В този случай се разработва приложение (напр. за iOS или Android), което е създадено специално за съответната операционна система.

Едно от предимствата на мобилното приложение е, че дизайнът е оптимизиран за мобилни устройва, като се използва функционалността на операционната система, изпълняват се комплексни задачи, данните могат да се съхраняват на мобилното устройство, както и че продажбите и маркетингът се управляват чрез собствено приложение.

Прогресивно уеб приложение (PWA)

Прогресивните уеб приложения (PWA) съчетават най-новите технологии от разработката между уеб и мобилни приложения.

Те са полезни за потребителите от първото посещение на уеб сайта, същевременно не изискват инсталиране, поддържат Push нотификации (кратки съобщения / Push Notifications) и работят дори без наличието на Интернет връзка.

Основната цел е самите уеб сайтове / уеб приложения да изглеждат и функционират като мобилни приложения.

Мобилните приложения могат да бъдат мощни инструменти за разпознаваемост на марката, маркетинг и създаване на качествено потребителско изживяване.

ПРЕДИМСТВА

Мобилното приложение е отличен инструмент за популяризиране на нови продукти и услуги чрез известия (push notifications), като чрез тях достигате до клиентите си веднага.
Мобилните приложения са новите канали за активна комуникация с клиентите.

Приложенията предлагат много повече възможности за персонализирано и интуитивно потребителско преживяване.

Основното предимство на мобилното приложение е, че то дава на фирмата възможност да има свое собствено място на мобилното устройство на клиента.

Разработчиците са изправени пред дилема, когато вземат решение за формат за своите продукти, базирани на мобилни устройства.

Има няколко ключови разлики между адаптивният уеб дизайн и мобилните приложения.

Мобилните приложения, са специфични приложения, персонализирани за съответната операционна система (ОС), които разполагат с уникални дизайни и кодови бази. Мобилните приложения се превръщат в популярен избор за много сайтове, които искат да предложат на потребителите изживяване на най-високо ниво.

изработка на онлайн магазин

от Lab Forty

изработка на Онлайн реклама

от Lab Forty

ЗАПИТВАНЕ