Изработка на онлайн магазин

Професионална изработка на онлайн магазин от Lab Forty

Екипът ни се старае винаги да е в крак с последните тенденции в онлайн търговията, ние знаем, че  Вашия успех се крие в уникалния продукт, затова и подхождаме индивидуално към всеки наш клиент.

Имаме опитът в изработката и поддръжката на онлайн магазини, както в България, така и в други страни на ЕС.

Клиентите искат повече от просто онлайн магазин, затова чрез опита и инструментите с който разполагаме, можем да Ви помогнем в създаването на успешен онлайн бизнес.

Проекти изработка на уеб сайт от Кристиян Панграц

функционалност

Предлагаме на клиентите си богат избор на функционалности при изработката на онлайн магазин, и ще се радваме да бъдем част от развитието на успешния Ви онлайн бизнес.Затова изработените от нас онлайн магазини притежават богата базова функционалност.

Екипът ни с удоволствие сътрудничи на своите клиенти от началото до края на всеки проект. Ние държим на директния контакт.

Важна част от всеки онлайн магазин е и метода за плащане, затова ние предлагаме богат избор за всеки изработен от нас онлайн магазин например:  

PayPal, ePay, Наложен платеж, Банков превод, Плащане с дебитна или кредитна карта.

Ние знаем колко е важно да се предложи голямо разнообразие от възможности при ценообразуването за различните клиенти. Затова всеки от нас изработен онлайн магазин има възможността да предлагате голяма комбинация от различни отстъпки и промоционални кодове на клиентите си.

С оглед на това, че предлагаме десетки комбинации, не се колебайте да се свържете с нас и ние ще Ви представим възможностите на системата. 

Споделяйте предлаганите продукти в Facebook, Whats Up, Twitter, LinkedIn, Viber, Skype и Instagram

Предлагаме интеграция на лизингови решения.

Многоезиченият онлайн магазин показва, че мислите за клиентите си. Това, което ви дава многоезичния онлайн магазин са нови пазари, като го прави достъпен по целия свят на които предложите продуктите си.

Системата за ревюта дава възможността на потребителите да коментират и оценяват предлаганите продукти.​

Всяка изработка на онлайн магазин от нас е индивидуална според изискванията  на клиента и включва индивидуален дизайн, интеграция и настройка на необходимите функционалности, тестване и оптимизиране на съдържанието.

Изработените от нас онлайн магазини имат и възможността за интеграция на куриерски модили.

изработка на онлайн магазин

от Lab Forty

изработка на Онлайн реклама

от Lab Forty

ЗАПИТВАНЕ