Изработка на уеб сайт

изработка на уеб сайт
Използването на системи за управление на съдържанието днес е крайно необходимо. Вече не става дума само за актуализиране на текстове, цени или работно време. Съвременните галерии с ефекти, видеоклипове, блогове с коментари, карти на Google, динамични PDF файлове, контактни форми и безброй други модули са нещо естествено.

Ние знаем това и предлагаме професионална изработка на сайтове за нуждите на малкия и среден бизнес с най-популярната система за управление на съдържанието WordPress

Благодарение на богатата функционалност, много от най-големите марки използват WordPress за своите сайтове, включително, TechCrunch, BBC America, Sony Music, Microsoft News Center, Time Magazine, Facebook, The New Yorker, Sony, Disney, Target, The New York Times и други.

Най-добрата част от WordPress е, че е лесна за използване и достатъчно гъвкава, за да създава различни видове уебсайтове. Това е основната причина, поради която WordPress е нараснал толкова много по популярност. Според неотдавнашно проучване WordPress се използва от 32,3% от всички уеб сайтове в интернет.

Затова изработихме и предлагаме решения с всички необходими модули, от които един нов фирмен уеб сайт има нужда. Предлагаме възможност за индивидуални разработки на модули за нуждите на всеки клиент. Също така всеки изработен уеб сайт от нас отговаря на изискванията по защита на личните данни.
сайтове използващи WordPress

всяка изработка на уеб сайт от нас включва

Решаваме реални проблеми

Оптимизация за Google и Bing

Оптимизиран уеб сайт печели повече трафик, като подпомага на търсачките да разбират и представят съдържанието от уеб сайта.

бърз срок на изпълнение

Времето за изработка на уеб сайт се определя от изискванията Ви за дизайн и функционалност. При изработка на уеб сайт със стандартни функции сайтът Ви ще бъде онлайн за 10 работни дни.

регистрация в Google Бизнес

Посредством регистрацията в GOOGLE Бизнес се показва работното време, телефонния номер и упътвания до компанията Ви в Google Търсене и Карти.

възможност за мултиезичност 

Многоезиченият уеб сайт показва, че мислите за посетителите си. Това, което ви дава многоезичния уеб сайт, са нови пазари тъй като сайтът Ви е достъпен за хиляди хора по целия свят, на които представяте компанията си.

административен панел 

Административния панел Ви дава възможността да редактирате съдържанието.

адаптивен уеб дизайн

Когато сайтът разпознае, че посетителя използва мобилно устройство, той автоматично дава оптимизирана версия за мобилни устройства.

Google Анализ интерграция

Чрез Анализ получавате информация колко посетители е имал вашия сайт, кои страници се разглеждат, какви ключови думи са използвани, за  да се достигне до уеб сайта Ви, дори и от кои град са.

високо ниво на сигурност

Всички изработени от нас сайтове са активирани за HTTPS, данните се криптират и удостоверяват. По този начин може да бъдете  спокойни, че данните Ви са защитени.

Контактна форма

Изцяло съобразена с изискванията за защита на личните данни.

GDPR

Сайтът отговаря на изискванията по GDPR.

Карта

Карта, на която е маркирано местоположението на бизнеса Ви.

Индивидуален дизайн

Индивидуален дизайн на сайта съобразен с бизнеса Ви.

Процес на изработка на уеб сайт

Всеки проект е индивидуален за себе си и се изроботва според нуждите на клиента.

Планиране

В този етап се определя как ще изглеждат следващите стъпки.

Най-важната задача е да получим ясно разбиране за основните цели, които искате да постигнете, както и за целевата аудитория, която искате да привлечете към сайта си.

Различните видове уеб сайтове предоставят на посетителите различна функционалност, което означава, че трябва да се използват различни технологии съобразени с целите.

На този етап от цикъла на разработка на уеб сайта се създават данните, които дават на клиента възможност да прецени как ще изглежда целият сайт, като се създава скица на уеб сайта.

Основната цел е да визуализираме и структурираме информацията.

Въз основа на събраната информация се създава и карта на сайта.

Картата на сайта описва връзките между основните области.

Тя  Ви показва „връзката“ между различните страници на Вашия уеб сайт, така можете да прецените дали ще бъде лесно за крайният потребител да намери необходимата информация.

Основната причина за създаването на карта на сайта е да се създаде удобен и лесен за навигация уеб сайт.

Картата на сайта ви позволява да разберете как изглежда вътрешната структура на даден уеб сайт.

В този етап както споменахме по-горе се изработва и скица на сайта, това е визуално представяне на потребителския интерфейс, който създаваме. Но не съдържа елементи на дизайн, като например цветове, лога и др.

Тя само описва елементите, които ще бъдат добавени към страниците и местоположението им.

За да може да продължим с следващата фаза проектиране, както и изработка на дизайна, трябва да получим одобрение от клиента.

Дизайн

В тази стъпка от изработката на уеб сайта се създава цялото визуално съдържание, като изображения, снимки и видеоклипове. Събраната информация от първата стъпка, има решаващо значение.

Изработваме графична скица или действителен графичен дизайн. Основната цел е да се представи структурата, да се визуализира съдържанието и да се демонстрира основната функционалност.

Графичната скица съдържа цветове, лого, изображения и може да даде добра представа за бъдещия продукт.

След като клиентът прегледа изработената графична скица дава обратна връзка. Ако не е сигурен в някои аспекти на  дизайна, ще бъде променен и изпратен обратно за одобрение.

Създаването на съдържание обикновено се припокрива и с другите етапи от изработката на уеб сайта и неговата роля не трябва да се подценява.

На този етап е необходимо да напишете самата същност, която искате да съобщите на аудиторията на вашия сайт.

Клиентът се задължава да предостави текстово съдържание за уеб сайта. Препоръчва се цялото текстово съдържание за сайта да е предоставено преди или по време на програмирането на уеб сайта.

Разработване и Тестване

Вече може да започнем и изработката на самия уеб сайт. Графичните елементи, които са били създадени по време на предишните етапи, ще се използват за изработка на действителния уеб сайт.

Първо се създава началната страница, след което се добавят всички под-страници според картата на уеб сайта.

Всички елементи, които са били проектирани, ще бъдат създадени и тествани. След това се добавят специални функции и интерактивност.

Тестването е може би най-рутинната част от процеса. Всяка отделна връзка ще бъде тествана, ще проверим всяка форма и скрипт. Уеб сайта също преминава тестове на респонсив дизайна с различни мобилни устройства.

За да съществува един сайт в Интернет, той трябва да има домейн име и хостинг. 

Домейн името се резервира за определен период от време, като минималният срок е 1 година. 

Хостингът е пространството, на което се съхраняват всички елементи на уеб сайта. Подобно на домейн името, хостинг плана се заплаща за определен период от време.

След като е избран подходящ домейн и хостинг спрямо изискванията на уеб сайта е време да го качим на сървър. За тази цел се използва FTP (File Transfer Protocol) софтуер.

ДОВЕРИЕ ОТ​ БЛАГОДАРИМ НА

Нашите доволни клиенти

SILVIA IVANOVA​
SILVIA IVANOVA​
CFO
Прочетете повече
Christian Pangratz provides high quality service, professionalism and profound understanding. He is creative and dedicated to work with good communication skills and strong attention to detail. All client requirements and deadlines are met in a high professional way.
LAURA CORBIERE​
LAURA CORBIERE​
Business owner
Прочетете повече
Благодаря за професионалната работа. Успех!
METODI UGRINOV​
METODI UGRINOV​
Business owner
Прочетете повече
Използвах услугите и съм изключително доволен от отношение,професионализъм и отговорност към поставената задача! Успех!
Deian Shotev
Deian Shotev
Bussiness owner
Прочетете повече
Ползвам услугите,много съм доволен! Успех...
Martin Neykov
Martin Neykov
Technical support engineer
Прочетете повече
Best choise for our business, professionalism and high quality service!
Branimir Brankov
Branimir Brankov
Business owner
Прочетете повече
Много коректен.Професионализъм на ниво.Препоръчвам!
Boyan Georgiev
Boyan Georgiev
Team Manager
Прочетете повече
This is the best choice for your business. Professionalism,good prices and excellent quality of service. Highly recommended.
Bernhard Wolf
Bernhard Wolf
Austrian Artist
Прочетете повече
Working with a Lab Forty was a really great experience. Christian was the first to respond to my web request for a drone video in Plovdiv. From that on he proved to be a professional and totally commited project manager, organising all technical aspects and helping me in many other ways. I felt like being in the perfect customer care, many thanks!
Maia Ivanova
Maia Ivanova
CEO
Прочетете повече
Great professionals. Quality and accuracy! I recommend it. Thank you for your warm attitude! 👌
Dilqna Malcheva
Dilqna Malcheva
Business owner
Прочетете повече
Много добри специалисти, хора които наистина си разбират от работата.
Marin Chervenkov
Marin Chervenkov
Business owner
Прочетете повече
ОТЛИЧНИ РЕЗУЛТАТИ ЗА МНОГО КРАТКО ВРЕМЕ.ВПЕЧАТЛЕН СЪМ И МНОГО ДОВОЛЕН ОТ САЙТА СИ
Dimitar Dimitrov
Dimitar Dimitrov
Business owner
Прочетете повече
Страхотен професоналист, който отделя необходимото време на своите клиенти, като им предлага най - доброто за тях решение. Изключително вежлив и отзивчив човек! Ще работим с него за напред!
Peter Svilarski
Peter Svilarski
Business owner
Прочетете повече
Професионална и бърза изработка на уеб сайт. Светкавична реакция при нужда. Препоръчвам!
Кръстин Русев
Кръстин Русев
Business owner
Прочетете повече
Професионално и коректно отношение! Впечатлен съм от бързината и точността с която изработват даденото им задание! Силно препоръчвам !!!

Мнението Ви е важно за нас

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ​ ВЪПРОСИ

WordPress стартира като инструмент за блогове, като успя да се развие през годините в мощна платформа за изграждане на уеб сайтове и стабилна система за управление на съдържанието (CMS).

WordPress  е лесна за използване CMS и достатъчно гъвкава, за създаваne различни видове уеб сайтове. Това е основната причина, поради която WordPress е нараснал толкова много по популярност.

Според неотдавнашно проучване WordPress овластява 32,3% от всички уеб сайтове в интернет.

Прочетете повече защо да се използва WordPress за сайта Ви.

Цената за изработка на уеб сайт зависи от изискванията на клиента и сложността на проекта. Все пак може да кажем, че при изработка на фирмен сайт със стандартна функционалност, можем да предложим цена за изработка в рамките на 360лв – 1300лв.

Този въпрос има категоричен отговор. Никой не може да гарантира как, ще се класира даден сайт в резултатите от търсенето, както е споменато и в страницата ни за онлайн реклама, когато използвате търсачката на Google, тя има за цел да предостави на потребителите си най-подходящите възможни резултати. Ако всеки имаше възможността да плати за по-високи класации в резултатите от търсенето, то потребителите нямаше да получават най-подходящата информацията, която търсят.

изработка на онлайн магазин

от Lab Forty

изработка на Онлайн реклама

от Lab Forty

ЗАПИТВАНЕ